Stable & Rent
Stallingstenten

Stallingstenten

Stable & Rent beschikt over twee soorten stallingstenten. De spantent en de door Stable & Rent speciaal ontwikkelde SR Tent.

De spantent is representatief en geeft het evenement een feestelijke uitstraling.
Spantenten van Stable & Rent zijn een uitstekende oplossing voor het overdekken van een groot aantal concoursboxen op paardensport evenementen. Op- en afbouw kan door het tentprincipe snel geschieden. Verankering in de grond is noodzakelijk zowel op gras, zand en stenen ondergrond.
De spantent is te verkrijgen vanaf 20×10 meter tot 20×100 meter lang.

In 2009 introduceerde wij onze nieuwe SR tenten en in 2010 zijn er tal van innovaties toegepast.
De SR Structure heeft een moderne eigentijdse uitstraling, is veilig, degelijk en kan op vele manieren toegepast worden. De SR Structure bestaat uit aluminium structure met een afmeting van 10×5 meter, die per vakdeel van 10×5 verlengbaar is en dus een mogelijkheid biedt om de tent op verschillende afmeting te bouwen. In de SR Tenten wordt Opac zeildoek toegepast.
De SR Structure is door zijn vorm uniek en uitermate weersbestendig tegen verschillende weersomstandigheden. Door de vormgeving van het zeildoek is de afvoer van water en/of sneeuw optimaal en de windbestendigheid is 85 MPH. Daarnaast is de toepassing van het Opac zeildoek ook uitermate geschikt bij hoge temperaturen. Dit zeildoek regelt het klimaat in de tent en de nokhoogte maakt het voor mens en paard aangenaam.