Stable & Rent
SR Tenten

SR tenten uniek door zijn vorm

De SR Tenten zijn multifunctioneel inzetbaar en beschikken over een uitermate hoge kwaliteit. Deze Aluminium tenten zijn een begrip vanwege de kwaliteit, duurzaamheid en de strakke uitstraling. De aluminium structuren zijn verkrijgbaar in vele afmetingen. Door de verschillende toepasbaarheden en afmetingen kunnen wij vele accommodaties bouwen van topniveau.

De SR Structure is door zijn vorm uniek en uitermate weerbestendig tegen verschillende weersomstandigheden. Door de vormgeving van de tent en het toepassen van Opaczeildoek is het afvoeren van water en/of sneeuw optimaal, daarbij hebben de tenten een windbestendigheid van 85 MPH. Daarnaast is de toepassing van het Opaczeildoek ook uitermate geschikt bij hoge temperaturen, dit zeildoek regelt het klimaat in de tent, is niet licht doorlatend en is daarbij in combinatie met de nokhoogte exclusief en draagt bij aan een goede klimaatregeling.

Deze accommodaties staan razendsnel door het snelle tent principe en is geschikt voor kort- en langdurig gebruik. Met de unieke uitstraling en toepasbaarheid kunnen de tenten losstaand, in een groep of als stand, VIP, horeca of als een andere tijdelijke accommodatie geplaatst worden.

Door middel van de wasserij- en onderhoudsafdeling beschikt u altijd over een schone en zeer nette tent.