Stable & Rent

De tenten van Stable & Rent zijn vrijwel op iedere ondergrond te plaatsen.

Met onze SR Tenten kunnen wij u een optimale onderkomen aanbieden voor de paarden, ruiters en bezoekers met een strakke en moderne uitstraling. Daarbij biedt Stable & Rent u voor een nostalgische uitstraling de spantent aan wat voor een representatieve en feestelijke uitstraling zorgt.

Wij bieden u aan de stallingstenten als onderkomen voor de paarden. Deze tent is gemaakt van aluminium en hoogwaardig, brandwerend en klimaat beheersend Opakzeildoek. Dit zeildoek filtert het zonlicht zodat het in de tent aangenaam is voor de paarden.

De unieke SR Tent die geheel ontwikkeld is door Stable & Rent om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken is voor verschillende doeleinden te gebruiken zoals VIP onderkomen, horeca en opslag. Al deze tenten kunnen wij geheel naar uw wensen aanpassen met dichte zeilen of raamzeilen, een podium of een verhoogd balkon.
Tevens beschikken wij over tribune overkappingen waarbij ook het opakzeildoek is toegepast om de bezoeker het zo aangenaam mogelijk te maken en kan genieten van een dagje uit.

Voor meer informatie, afmetingen en mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.