Bij Stable & Rent staat kwaliteit voorop, wij gaan voor resultaten die op de lange termijn doorwerken, met bijna 20 jaar ervaring levert Stable & Rent demontabele paardenboxen, stallingstenten en tijdelijke accommodaties voor hippische evenementen.

Afwerking mag tijd kosten en daarbij gebruiken wij hoogwaardige materialen voor al onze producten.
De demontabele paardenboxen bestaan uit slagvast PPE kunststof plaat en gaaswerk bij de deuren om been- en hoofdwonden te voorkomen, daarbij hanteren wij de FEI normen binnen ons bedrijf.
Door Stable & Rent ontwikkelde SR Structure die op vele manieren toepasbaar zijn beschikken over een uitermate hoge kwaliteit. Deze aluminium tenten zijn een begrip vanwege de kwaliteit, duurzaamheid en de strakke uitstraling. De SR Structure is uniek door zijn vorm en uitermate weersbestendig tegen verschillende weersomstandigheden. Door de vormgeving van de tent en het toepassen van Opaczeildoek is het afvoeren van water en/of sneeuw optimaal, daarbij hebben de tenten een windbestendigheid van 85 MPH. Daarnaast is de toepassing van het Opaczeildoek ook uitermate geschikt bij hoge temperaturen, dit zeildoek regelt het klimaat in de tent, is niet licht doorlatend en is daarbij in combinatie met de nokhoogte exclusief en draagt bij aan een goede klimaatregeling.

Afgelopen maanden hebben hevige weersomstandigheden onze producten op een uitermate wijze getest. Waar lichtmasten door de hevige storm omver werden geblazen, bomen uit de grond werden getrokken door windkracht 9 bleven de stallingstenten en demontabele concoursboxen van Stable & Rent ongedeerd.

Door de innovaties die wij door de jaren heen hebben toegepast op onze producten kan Stable & Rent samen met een professioneel team van medewerkers waarmaken waar wij voor staan.

Service & Kwaliteit.